€349

Een mooi album


Een galerij vol prachtige beelden

Een mooie locatie naar keuze

Shoot van 1,5 uur

wat is inclusief?

Een shoot voor de bruiloft, een shoot op de dag van de bruiloft, een shoot voor de leuk omdat jullie zoveel van elkaar houden. De locatie mag je helemaal zelf uitkiezen en ik kom jullie liefde en geluk vastleggen. 
Wil je dat ik ook jullie wettelijke huwelijk vastleg, in combinatie met de love shoot? Dat is ook mogelijk! Vraag de brochure aan voor de uitgebreide pakketten.

loveshoot

€649

Reiskosten

Een album 20x20 met 16 pagina’s en een mooie linnen kaft

Alle mooie beelden ontvang je van mij bewerkt en lever ik digitaal

Bij jou thuis of op locatie

Shoot van 4 uur

wat is inclusief?

De dag voor jullie grote dag, met jouw dierbaren en meest intieme momenten. Wil je dat ik al je details vastleg, dat je handen mooi worden versierd en de gezellige sfeer? Dan heb ik hier een mooi pakket voor jullie waarbij alles vastgelegd wordt en je voor later een herinnering hebt. Ik heb ook een hele uitgebreide brochure met super veel tips en informatie hoe ik jouw dag ga vastleggen en hoe jij kunt genieten van jouw dag. Vergeet deze niet aan te vragen!

hennashoot

Reiskosten

Een album 20x20 met 30 pagina’s en een mooie linnen kaft

Alle mooie beelden ontvang je van mij bewerkt en lever ik digitaal

Fotografie van 10 uur

wat is inclusief?

The big day! Zo lang kijk je er naar uit en nu mag je eindelijk alles gaan regelen. Vind jij de intieme momenten belangrijk, dat je jezelf mag zijn maar vooral dat alles vastgelegd wordt hoe het was? Dat jij beelden ontvangt waarbij je het gevoel hebt dat je alles aan het herbeleven bent? Trouwen is iets moois en intiems. Trouwen doe je met de liefde van je leven en daarbij heb je graag de mensen bij waar je veel omgeeft. Wat je terug wilt zien is wie jullie zijn en hoe de liefde plaats vond. Ik geloof niet in copy paste bruiloften, ik geloof erin dat elke bruiloft uniek is en dat hetgeen wat ik lever waardevol is voor het bruidspaar. Ik kan hier nog uren over meedromen! Ik heb een hele uitgebreide brochure met super veel tips en informatie hoe ik jouw dag ga vastleggen en hoe jullie kunnen genieten van jullie mooie dag. Vergeet deze niet aan te vragen!

weddingshoot

€1249

Vanaf €300

Een mooi album naar keuze

Een galerij vol prachtige beelden waar jullie uit mogen kiezen

Een mooie locatie naar keuze

Shoot van 1 uur

wat is inclusief?

In verwachting van een wonder? Wil je dit mooie moment vastleggen in een mooie omgeving buiten? Vraag de brochure aan voor informatie over de verschillende pakketten die ik heb.

Zwangerschapsshoot

€300


Een album 20x20 met 4 pagina's met een mooie linnen kaft

Een galerij met mooie beelden 

In mijn daglicht studio in Den Haag

Een shoot van 1 uur

wat is inclusief?

Nog even en dan hebben jullie een lief wondertje erbij! De kleine handjes, voetjes en de mooie wimpers. Details en jullie lieve baby of jullie als gezin willen jullie graag vastgelegd hebben. En dat doe ik met heel veel liefde voor jullie. Een investering waar je nooit spijt van kunt krijgen. Iets waar je je hele leven van kunt blijven genieten. Foto’s in een mooi album of ouderwets geprint? Ik denk graag met jullie mee hoe we de mooie momenten kunnen uitwerken. Vraag de brochure aan voor de uitgebreide informatie.

Newborn shoot

€300

Een cake smash taart naar keuze

Een album 20x20 met 4 pagina's met een mooie linnen kaft

Een galerij met mooie beelden (100 à 150 beelden)

In mijn daglicht studio in Den Haag

Shoot van 45 à 60 minuten

wat is inclusief?

De tijd vliegt en jullie kleine is alweer bijna 1 jaar! Foto’s zorgen voor herinneringen en wij vinden zelf onze kinderfoto’s het leukst om te bekijken. Ik leg met liefde alles vast. De kleine, met de ouders en met een leuke taart. Simpel, wit en veel liefde. Dat wil ik jullie meegeven als herinnering. Een cake smash shoot inplannen kan al vanaf de leeftijd van 9 maanden, eigenlijk zodra jullie kleine kan zitten en grijpen. 

Cake smash shoot

€265

Inclusief een album 20 x 20 cm met 4 pagina's

In mijn daglicht studio Nomad Atelier

Alle gelukte foto's ontvang je bewerkt

Shoot van 40 à 45 minuten

wat is inclusief?

De tijd vliegt voorbij en het is leuk om toch nog een shoot te boeken om foto's te hebben van deze periode. Niet uitgebreid, maar wel spontaan en in mijn witte daglicht studio. Baby, zwanger of met het hele gezin? Alles kan! Vraag de brochure aan voor alle informatie.

mini shoot

 €349

Een Album

Alle foto's ontvangen jullie bewerkt in een online galerij

Een mooie locatie naar keuze

Shoot van 1,5 uur

wat is inclusief?

Droom jij ook van foto's van jouw gezin in de natuur? Speels, intiem en vooral hoe jullie zijn. Wil je beelden ontvangen die je jaren kunt koesteren en ontzettend dierbaar voor jullie zullen zijn. Boek dan een gezinsshoot! Want eerlijk, de tijd vliegt voorbij en jullie kindjes groeien zo snel. Deze periode wil je natuurlijk op beeld hebben om nooit te vergeten. Vraag de brochure aan voor informatie over de verschillende pakketten die ik heb.

gezinsshoot

versturen

Heb je vragen of wil je mijn beschikbaarheid weten? Stuur mij een berichtje! Dan kunnen we verder praten over alle mogelijkheden en kan ik je alle informatie mailen. (Vergeet niet je spam te checken! Vaak komen mijn mails daar terecht)

info@fzohra.nl

ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt

Contact